Ta strona używa cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję

Loading...


Szukaj Menu
A A A wysoki kontrast: A A

Portal Promocji Eksportu



Seminarium: jak eksportować produkty spożywcze do Chin? (16 października 2019 r.)

Wyślij Drukuj Pobierz dodał: Miłosz Woźniak | 2019-10-15 09:43:39
eksport, chiny, produkty spożywcze, artykuły żywnościowe, żywność, seminarium, rynek chiński

W imieniu Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu zapraszamy przedstawicieli branży spożywczej na całodniowe seminarium na temat rynku spożywczego w Chinach.

Start: 16 października 2019 r. w godz. 8:30-15:30 w Centrum Informacyjnym przy ul. Bagatela 12 w Warszawie.

 

Podczas seminarium zostaną przedstawione Państwu praktyczne aspekty związane z eksportem produktów spożywczych i wprowadzaniem ich do obrotu na terytorium Chin.
Podczas seminarium omówione zostaną następujące zagadnienia:

  • Chiński rynek spożywczy i jego specyfika,
  • Preferencje chińskich konsumentów,
  • Jak dostosować ofertę produktową do rynku,
  • Potencjalne nisze dla polskich eksporterów,
  • Jak wprowadzać produkty do obrotu w Chinach,
  • Jak sprzedawać produkty spożywcze online w Chinach,
  • Jak eksportować w modelu cross-border,
  • Budowanie sieci dystrybucji,
  • Certyfikacja produktów,
  • Najczęstsze problemy związane z eksportem do Chin.

Powyższe zagadnienia to tylko część tematów, jakie zostaną poruszone przez naszego prelegenta. Seminarium poprowadzi Pan Michał Bielewicz, ForCap Co. Ltd, który od lat doradza firmom w zakresie eksportu towarów do Chin.
Program
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z agendą wydarzenia.
Rejestracja
Firmy zainteresowane udziałem w seminarium proszone są o rejestrację elektroniczną do 15 października poprzez formularz.
Udział w seminarium jest bezpłatny.
Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc, zastrzegamy sobie możliwość weryfikacji zgłoszeń.
Serdecznie zapraszamy!

 

Źródło: PAIH